Održana sednica Skupštine Opštine Odžaci

Na sednici Skupštine opštine Odžaci doneto je rešenje o utvrđivanju prestanka mandata odbornici Jeleni Lopušini koja je podnela ostavku iz ličnih razloga. Odbornici su doneli i Odluka o postavljanju i uklanjanju montažnih objekata privremenog karaktera koji se postavljaju na površinama javne namene, ali i potreba da se procedura izdavanja tih površina reši na drugi način.   

Odbornici su doneli i Odluku o raspodeli rada i radnom vremenu u Domu zdravlja Odžaci kojom se utvrđuje nedeljni raspored. Doneta je i Odluka o obrazovanju opštinskog Štaba za vanredne situacije, kao i odluka o naknadama za korišćenje javnih površina na teritoriji opštine Odžaci.  
 
Odbornici su razrešili člana opštinskog Štaba za vanredne situacije opštine, a doneli su i rešenje o razrešenju i imenovanju predsednika Nadzornog odbora Javnog komunalnog preduzeća Brestkom iz Bačkog Brestovca, jer je Bojan Svilar podneo ostavku zbog nespojivosti funkcija pošto je postavljen na mesto zamenika načelnika Opštinske uprave.    
 
Na sednici su doneta i rešenja o razrešenju i imenovanju članova Školskih odbora osnovnih škola Nikola Tesla iz Bačkog Brestovca i Ratko Pavlović Ćićko iz Ratkova.  
 
Na sednici je utvrđena i mogućnost 20% većeg broja dece za upis u PU Poletarac, a isvojen je i finansijski izveštaj o radu MZ Srpski Miletić.   
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar