Održana sednica Skupštine Opštine Kula

Skupština Opštine Kula je donela Odluku o  naknadama za korišćenje javnih površina, kojom je utvrđena visina naknada za korišćenje javnih površina na teritorijiove lokalne samouprave. 

Na sednici su većinom glasova odbornika usvojeni su Izveštaji o poslovanju javnih komunalnih preduzeća čiji je osnivač Opština. To su: JKP Komunalac KulaJKP Vodovod Crvenka i JKP Radnik Sivac, koji su prethodnu godinu završili pozitivno. Ostvarena dobit u ovim komunalnim preduzećima, u iznosu od  9 miliona dinara,  biće uplaćena u budžet Opštine Kula. 
 
SO Kula je usvojila Rešenje o davanju saglasnosti na rebalans plana poslovanja crvenačkog  Vodovoda za 2019. godinu. Odbornici  SO Kula su na sednici imenovali Izbornu komisiju za sprovođenje izbora za članove saveta mesnih zajednica i  drugostepenu Izbornu komisiju za sprovođenje izbora za članove saveta mesnih zajednica. 
 
Na sednici lokalnog parlamenta potrđen je  mandat  odbornici  sa izborne liste Pokret obnove Kraljevine Srbije – Marko Košutić, Borki Gak, koja je u odborničkim klupama zamenila nosioca liste Marka Košutića, jer je  prethodnoj sednici podneo ostavku. 
 
  
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar