Održana 147. sednica Gradskog veća grada Sombora

Na juče održanoj 147. sednici Gradskog veća grada Sombora razmotreno je i usvojeno više predmeta iz delokruga rada Gradskog veća.

Između ostalog, gradski većnici su usvojili predlog godišnjeg plana rada Кomunalne policije grada Sombora za 2019. godinu i predlog rešenja o davanju saglasnosti na Odluku o prvim izmenama i dopunama statuta Gradske biblioteke „Кarlo Bijelicki“ Sombor. Usvojen je plan nabavki na koje se zakon ne primenjuje za 2019. godinu grada Sombora kao i inicijativa o zajedničkom nastupu AP Vojvodine i grada Sombora sa još 8 lokalnih samouprava na međunarodnim sajamskim manifestacijama investicionog karaktera u 2019. godini.
 
Gradski većnici su na 147. sednici Gradskog veća grada Sombora razmotrili i usvojili više predloga u okviru finansijskih pitanja.
 
Izvor: Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar