Održan sastanak Saveta Socijalističke omladine opštine Apatin
30.11.-0001.

Jučerašnji sastanak Saveta Socijalističke omladine opštine Apatin, kojim je predsedavao predsednik Opštinskog odbora dr Živorad Smiljanić, okupio je preko 80 mladih članova i aktivista iz  29 mesnih organizacija koji su tom prilikom bliže upoznati sa predizbornim aktivnostima. Dr Smiljanić je, obraćajući se mladima, predočio značaj pobede SPS – a na đurđevdanskim izborima i pozvao ih da u što većem broju animiraju svoje vršnjake kako bi tog dana izašli na birališta i glasali, kako je rekao, isključivo za sopstvenu budućnost i budućnost bližnjih.
Sastanku su prisustvovali i Miloš Đerić, predsednik Saveta Socijalističke omladine opštine Apatin, sekretar Izvršnog odbora Miodrag Bakić i Milan Lavrnić, potpredsednik OO SPS – Apatin. Đerić je tom prilikom preneo izveštaj o brojnim aktivnostima Socijalističke omladine u periodu od početka godine  do danas i upoznao prisutne sa narednim aktivnostima.
   Dogovoren je organizovani odlazak na svečanost povodom obeležavanja pedeset godina od postojanja apatinske Gimnazije "Nikola Tesla", koja će se održati u petak, 27. aprila, u Velikoj sali Doma kulture sa početkom u 19 sati. Planirano je učešće kultnih glumica Jelene i Ivane Žigon, supruge i ćerke patriot – socijaliste Steve Žigona.
   Istog dana, sa početkom u 20 časova, u Banji Junaković biće organizovana svečanost uručenja članskih knjižica za 160 novoprimljenih članova Socijalističke partije Srbije – Opštinskog odbora Apatin, od kojih je najveći broj mladih, a nakon čega će uslediti druženje.
   Dogovoren je i odlazak na konvenciju koalicije SPS – PUPS – JS, koja će se održati u subotu, 28. aprila, u Novom Sadu. Polazak iz Apatina planiran je za 11 sati ispred prostorija SPS-a.
Veselin Mašić


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar