Održan sastanak MO Kupusina
30.11.-0001.

U prostorijama kupusinskog Doma kulture održan je predizborni skup uz učešće preko 60 članova SPS – Mesne organizacije Kupusina. Sastanku su ispred Opštinskog odbora SPS -  Apatin prisustvovali izvršni sekretar Miodrag Bakić, član Opštinskog odbora Vesna Pavlović, a ispred odbora Mesne organizacije Kupusina njen predsednik Predrag Doroški i sekretar Nikola Rašeta.
U okviru dnevnog reda govorilo se o predizbornim aktivnostima, aktivnostima OO SPS – Apatin i njegovim postavljenim zadacima, a doneti su i zaključci da se prihvati lista predloženih kandidata za članove biračkih odbora na biračkim mestima 27 i 28, a ujedno je imenovan izborni štab MO SPS – Kupusina od po četiri člana SPS-a za svako biračko mesto. Članovi su ujedno zatražili pomoć od sekretara Izvršnog odbora  u vidu socijalnih davanja, najviše ogreva.  Govorilo se i o izradi socijalne karte ovog mesta - u saradnji sa Centrom za socijalni rad opštine Apatin.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar