Novo lice Doma kulture u Kruščiću

U Kruščiću je uspešno sprovedena akcija koje je organizovana u cilju ulepšavanja javnih prostora. Motivisani odličnim rezultatima učestalih akcija koje SNS organizuje u kulskoj opštini, aktivisti iz Kruščića su zajedničkim radom obavili sve što se planirano. U okviru ove akcije vredni aktivisti su obnovili i okrečili fasadu nekadašnjeg Doma kulture koji je dobio potpuno novi i lepši izgled kakav priliči takvom objektu.

- Veliko mi je zadovoljstvo što su se aktivisti mesnog odbora SNS okupili ponovo u Kruščiću sa željom da urade nešto lepo za svoje selo. Danas ćemo lepši sjaj dati centru Kruščića, a u narednom periodu najavljujemo i nove aktivnosti u zavisnosti koliko nam vremenski uslovi to dozvole. Hvala svima koji nas podržavaju u našoj želji da Kruščić postane bolje mesto za život svih nas koji u njemu živimo, izjavila je predsednica MO SNS Kruščić Miljana Rabrenović.
 
 
I SIVČANI VREDNI: AKTIVISTI SNS-A NASTAVILI SA UREĐENjEM SVOG SELA
 
Vredni aktivisti mesnog odbora SNS u Sivcu nastavili su da realizuju akcije u cilju uređenja javnih prostora u selu. Juce je obavljeno farbanje rukohvata stepeništa u ulici Ive Lole Ribara kod Mlinskog brega. Nakon još jedne uspešno obavljene akcije kojom su dali doprinos ulepšavanju svoje lokalne zajednice, aktivisti su poručili da će u istom raspoloženju nastaviti da organizuju radne akcije i doprinose stvaranju boljeg i lepšeg Sivca.
 
 
Izvor: OO SNS Kula
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar