Novi sjaj terena za mali fudbal u Pionirskom domu u Kuli

Zahlađenje i neizvesne vremenske prilike nisu pokolebali odlučne kulske aktiviste koji su uspešno sproveli planirane aktivnosti. Nova u nizu akcija koje se kontinuirano sprovode u cilju unapređenja lokalne zajednice, podrazumevala je uređenje i ulepšavanje terena za mali fudbal u Pionirskom domu. Vredni aktivisti su obavili farbanje golova i ograde na terenu i time dali ovom prostoru novi izgled. Ne skrivajući radost zbog još jedne uspešno obavljene akcije, aktivisti su naglasili da će ovakav trend biti nastavljen, te pozivaju sve sugrađane da se priključe timu koji se zalaže za napredniju, bolju i lepšu Kulu.

- Kao što smo najavljivali na prethodnim radnim akcijama, na red za uređenje došao je još jedan sportski teren. Ovaj put smo akciju organizovali na terenu kod Pionirskog doma sa ciljem da timskim radom vratimo izgled i sjaj ovog terena kakav pamte Kuljani. Zahvaljujem se svim aktivistima iz Srpske Napredne Stranke koji su danas uprkos hladnom vremenu došli da zajedno damo svoj doprinos u uređenju našeg mesta, istakao je član MO Donji Grad, Miloš Danilov.
 
Izvor: OO SNS Kula
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar