Naprednjaci u radnim akcijama

Članovi Mesnih odbora SNS u Romskom naselju i Svilojevu, organizovali su tokom vikenda radne akcije. 

U Naselju je pokošena trava oko sportskih terena i sklonjeno smeće.

Naime, trava koja je pokošena oko sportskih terena stajala tu već neko vreme, kao i smeće koje su nesavesni građani ostavili. Velika količina smeća i korova je zakrčivala sam centar naselja. Ugao ulica 24. oktobra i Omladinske bio je pravo ruglo, ali su aktivisti ovaj problem rešili.

Sami su organizovali traktor i neophodan alat da sve bude očišćeno. Pograbili su pokošeni travnjak, a centar naselja sada izgleda onako kako treba uvek da bude. Meštani naselja su pozdravili akciju, a članovi MO SNS Naselje obećali su akcije sličnog sadržaja i ubuduće.

Fotografije

Svilojevčani su uredili dečije igralište u parku iza crkve. 

Omladina iz Svilojeva uradila je veliki posao. Za početak je izveženo tri traktorske prikolice granja i otpada i pokošena trava.

Sprave za igru bile su toliko oštećene, da je to uticalo na bezbednost dece, a gralište nije više služilo svrsi. Renoviran je tobogan, pa klackalica i napravljena je potpuno nova konstrukcija za dečiju igru koja je sad i obezbeđena dodatnim rukohvatima. Na kraju su pored sprava koje su renovirane, ofarbali i sve klupe i ljuljašku. 

Igralište je tako dobilo potpuno novi izgled, a deca će ponovo imati mesto za igru i druženje. 

Fotografije


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar