lokacija: Sombor
objavljeno: 14.05.2018.

Naprednjaci u Aleksa Šantiću nastavili sa uređenjem sela

Politika

Naprednjaci u Aleksa Šantiću ne prekidaju aktivnosti na uredjenju svog mesta. Oni su proteklog vikenda organizovali veliku akciju u okviru koje su uredili sam centar sela, kao i park pored škole. Pokošena je trava i sakupljen otpad koji se nagomilao u centru Aleksa Šantića, te je nakon ove akcije, centar sela zablistao punim sjajem.


Ovu veliku akciju pomogli su članovi Mesnih odbora SNS iz Stanišića, Ridjice i Gakova i na taj način nastavili odličnu komšijsku saradnju. MO SNS u Aleksa Šantiću se zahvaljuje svima koji su pomogli današnju akciju i pozivaju gradjane da im se pridruže u narednim akcijama koje planiraju da organizuju u Aleksa Šantiću.


Izvor: MO SNS Aleksa Šantić

 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Predsednik Privremenog organa opštine Кula Velibor Milojičić sazvao je konstitutivnu sednicu Skupštine opštine Кula za 24. januar 2019....

Savet za zdravlje OO SNS i aktivisti iz MO Backi Gračac su nastavili akciju promocije Evropske nedelje prevencije...

Savet za zdravlje OO SNS Odžaci će tokom cele nedelje sprovesti niz akcija po svim naseljenim mestima opštine...

Na juče održanoj 147. sednici Gradskog veća grada Sombora razmotreno je i usvojeno više predmeta iz delokruga rada...

Zamenica predsednkia Skupštine opštine Odžaci Aleksandra Ćirić je dana 18.01.2019. godine sazvala 19. sednicu Skupštine opštine Odžaci za...

63. sednica Opštinskog veća opštine Odžaci održana je danas, 16. januara, u sali Opštinskog veća sa početkom u...