MO SNS Srpski Miletić obeležio Nacionalni dan bez duvanskog dima

U Srbiji je juče obeležen 31. januar – Nacionalni dan bez duvanskog dima, a obeležavanju ovog datuma pridružio se i MO SNS Srpski Miletić.

Aktivisti su organizovali štand i delili edukativne flajere, jabuke i novi broj Informatora SNS. Ova akcija obeležavanja Nacionalnog dana bez duvanskog dima imala je za cilj da još jednom skrene pažnju javnosti i stanovništvu na značaj potune zabrane pušenja u zatvorenom prostoru, bez izuzetaka. U razgovoru sa lokalnim stanovništvom aktivisti su ukazivali na brojne razloge za potpunu zabranu pušenja u svim javnim i radnim prostorima, podsećajući da efikasna zaštita od izloženosti duvanskom dimu zahteva njegovu potpunu eliminaciju, jer samo okruženje koje je u potpunosti bez duvanskog dima može da zaštiti ljude od njegovog štetnog dejstva.

Izvor i foto: 025.rs
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar