Maja Gojković posetila Kulu
07.04.2016.

Maja Gojković, nosilac liste Srpske napredne stranke - "Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje" za poslanike u Skupštini AP Vojvodine posetila je danas kulsku opštinu.

Rukovodstvo OO SNS Kula na čelu sa predsednikom stranke Pericom Videkanjićem dočekalo je Maju Gojković, a poseta je počela prijemom kod predsednika opštine Kula Dragana Trifunovića. Tom prilikom gošća je upoznata sa nastojanjima lokalne samouprave da obezbedi sve uslove za normalan život građana i privredni razvoj sredine, kao i sa poteškoćama u dosadašnjoj komunikaciji sa pokrajinskim organima, koje u proteklom periodu gotovo da nije bilo.

- Dokaz za to je i činjenica da sa pokrajinskog nivoa u našu sredinu nisu pristizala sredstva. A sve što je ukinuto od strane pokrajine, lokalna vlast je nastojala da obezbedi u proteklom periodu. – istakao je zamenik predsednika opštine Kula, Velibor Milojčić zahvalivši se gošći što je posetila Kulu i što ima sluha za probleme kroz koje smo prolazili i naravno za podršku koju je Maja spremna da uputi našoj opštini.

O svemu tome, ali i rešenjima koje nudi Srpska napredna stranka Maja Gojković je u izjavi za medije, prilikom obilaska štanda Srpske napredne stranke u centru Kule rekla da ono što provejava u razgovorima sa aktivistima SNS sa kojima je danas u Kuli razgovarala, ali i sa građanima je poruka da Vojvodina zaslužuje mnogo bolju vlast nego što ju je imala u poslednjih šesnaest godina i koju oličava Bojan Pajtić i politika koju sprovodi nad građanima.

- On 24. aprila mora da odgovara za sve ono što je pogrešno radio zbog čega Vojvodina danas zaostaje u razvoju za ostalim delovima Republike Srbije. Preko uvrede koju je uputio Pajtić pripadnicima slovačke nacionalne manjine ne može da se pređe i sigurna sam da građani neće preći lako preko toga, što će i pokazati izborni rezultat.Sigurna sam da će građani 24. aprila izabrati budućnost, a ne oličenje prošlosti koju Pajtić još uvek odslikava ovde u Vojvodini - rekla je Gojkovićeva.

Svi građani Srbije su nam bez obzira na nacionalnost i veroispovest jednaki. Očekujemo da 24. aprila dobijemo vlast onakvu kakvu i zaslužujemo – odgovornu. Vlast koja će se posvetiti otvaranju novih radnih mesta, privlačenju investicija, vlast koja će obezbediti pristojan posao i zaradu, vlast koja će se baviti poboljšanjem uslova lečenja, kvalitetu obrazovanja i ono što je vrlo bitno vlast koja će biti posvećena evropskim standardima, standardima pravde za sve, odnosno mnogo modernijem i efikasnijem pravosuđu nego što danas imamo. Cilj nam je da 2020. godine Srbija bude zemlja pristojnih ljudi, zemlja koja može da se pohvali time da ima evropske standarde života kakve imaju razvijene zemlje. Sigurna sam da će se građani Vojvodine opredeliti za budućnost i da će svoje poverenje dati listi Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje, jer smo u ovu kampanju izašli sa konkretnim rezultatima rada Vlade u poslednje dve godine - istakla je Maja Gojković.

U pratnji rukovodstva Opštinskog odbora Srpske napredne stranke – predsednika Perice Videkanjića, njegovog zamenika Marka Pešića, kandidata SNS za narodne i pokrajinske poslanike dr Ljiljane Beronje, Dragane Potpare i Petra Tokareka, kao i predsednika opštine Dragana Trifunovića i zamenika predsednika opštine Velibora Milojičića, Maja Gojković je obišla izgradnju kanalizacione mreže u Kuli u ulici Ive Lole Ribara. Izgradnja fekalne kanalizacione mreže koja je u toku u donjem gradu, gde će biti postavljeno 3,5 kilometra je deo velikog projekta koji ima za cilj pokrivanje kanalizacijom svih ulica u Kuli i Crvenki. Na taj način bi bio rešen veliki ekološki problem zagađivanja Velikog bačkog kanala koji je najkritičnija ekološka tačka u Evropi i tzv. smrdljivog begejca u koji se slivaju otpadne vode iz Crvenke i Kule.

Nakon obilaska gradilišta Maja Gojković je obišla farmu "Nukleus agrar F1" u Ruskom Krsturu. Farma je projektovana za proizvodnju priplodnog materijala u oblasti svinjarstva, konkretno nazimica, za kvalitetan remont osnovnog stada komercijalnih farmi koje se bave proizvodnjom tovljenika. S obzirom na specifičnost proizvodnje na farmi kao i tehnološka organizacija same farme zahtevaju se vrlo visoki standardi u pogledu opremljenosti farme tako i genetskom materijalu koji se tu proizvodi, što ova farma u potpunosti ispunjava.

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar