Još jedan radni vikend za prigrevačke i sonćanske naprednjake

Zahvaljujući aktivistima MO SNS Sonta i Prigrevica, autobuska stajališta u Sonti dobila su klupe, a Prigrevčani uređeno dečije igralište kod vodotornja.


Meštani Sonte ubuduće će moći da sede ispod svojih stajališta dok čekaju prevoz.
Naime, u akciji MO SNS Sonta, a koja je sprovedena u ovom selu, sonćanski aktivisti, uz pomoć svojih kolega iz Apatina, su na stajalištima u svom selu prvo montirali nosače, a nakon što su ofarbali drvene delove klupe, montirali i njih. U okviru iste akcije, unutrašnjost stajališta je ošmirglana i ofarbana, te su na taj način stajališta zaštićena od svih vremenskih uslova.Aktivisti MO SNS Prigrevica okupili su se kod vodotornja kako bi renovirali igralište za svoje najmlađe sugrađane. U okviru akcije, svi drveni predmeti koji su dotrajali na spravama zamenjeni novim, a nakon toga su kompletne sprave i ofarbane. Takođe, ofarbana je i ograda oko jednog od simbola sela, prigrevačke biblioteke.


 

Izvor: SNS Apatin


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar