Izveštaj sa predizborne tribine Dveri u Apatinu
30.11.-0001.

Petak, 20. april, bio je, u Apatinu, u znaku Dveri. Predstavljanje Novog narodnog dogovora,kako Dveri nazivaju svoj politički program,održano je vrlo uspešno u prepunoj velikoj sali Sindikata.
Počelo je intoniranjem državne himne,nakon čega su se uz emitovanje spotova i predstavljanje drugih materijala, prisutnima obratili Marko Teslić-poverenik Dveri za Apatin,Miroslav Parović-koordinator za severnu Srbiju i Boško Obradović-član upravnog odbora Dveri.
Osetila se ogromna zajednička energija, koja je svaki govor ispraćala burnim aplauzom.
Kroz Novi narodni dogovor najviše pažnje posvećeno je porodičnom moralu i ekonomskim merama koje bi mogle Srbiju da sačuvaju u vremenima velike svetske krize. Još jednom je naglašeno, da prevashodni cilj nisu predstojeći izbori i usiljeno dobri izborni rezultati, nego korenite sistemske promene i moralna obnova našeg naroda.
Marko Teslić,poverenik za Apatin je između ostalog naglasio:
„...Dveri predstaljaju jedan novi politički pokret koji je proistekao iz redova onih čije interese do danas niko nije zastupao i u čije ime niko nije govorio,a to je iz redova naroda!Zato Dveri kao narodni pokret,saosećaju se sa svojim narodom i govore ono što narod misli i želi da kaže! Narod želi da kaže da mu je dosta starih,potrošenih političara i njihovih propalih politika,narod želi da kaže da je došlo vreme za nove ideje,novu politiku i nove ljude! Narod želi da kaže da je došlo vreme za Dveri,koje okupljaju te nove,ali ne bilo kakve,već nacionalno svesne i odgovorne ljude...“
Teslić se na kraju svog izlaganja zahvalio prisutnima na podršci i pozvao sve one koji nisu bili te večeri u sali, a negde u dubini duše osećaju da tu pripadaju i one kojima savest govori da su Dveri jedino pravo rešenje za spas Srbije,da izađu 6.maja na izbore,zaokruže broj 8 i time se oslobode okova u vidu partijskih knjižica i udahnu sebi i drugima slobodu i bolju budućnost."


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar