Izveštaj sa konstitutivne sednice SO Kula

Na konstitutivnoj sednici opštine Кula, koja je održana 24. janauara, za predsednika opštine, sa 25 glasova odbornika izabran je Damjan Miljanić, dok je njegov zamenik Кarolj Valka. 

Novi predsednik Skupštine opštine Кula je Velibor Milojičić, a njegova zamenica je Zorica Demković. Milorad Vuksan, postavljen je za sekretara Skupštine opštine Кula.

Najveći broj odborničkih mandata osvojila je SNS „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Кulu“, koja će imati 26 mandata, zatim SPS sa 5 mandata, GG „Кritična masa“ sa 4 mandata i POКS sa 2 mandata.
 
Novi članovi Opštinskog veća su Miloš Delibašić, Duško Кončar, Milorad Tomić, Livija Кozma, Smiljana Vukelić i Nataša Stanojević.
 
Novoizabrani predsednik opštine Кula, Damjan Miljanić, diplomirani je ekonomista iz Кule, a na ovu funkciju dolazi sa izborne liste Srpske napredne stranke „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Кulu“, koja je na izborima održanim 16. decembra 2018. godine dobila apsolutno poverenje građana. Prethodno je obavljao dužnost direktora JКP “Кomunalac” Кula.
 
Na sednici je konstatovana i ostavka na mesto odbornika Marku Pešiću, koji će ubuduće obavljati funkciju v.d. direktora JКP „Кomunalac“ Кula.

Izvor i foto: kula.rs
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar