lokacija: Kula
objavljeno: 12.06.2018.

Izabrano novo rukovodstvo opštine Kula

Politika

Na sednici Skupštine opštine Kula za predsednika opštine sa 25 glasova odbornika izabran je Velibor Milojičić, dok je njegov zamenik Karolj Valka. Nova predsednica Skupštine opštine Kula je Tatjana Kvasni, a njena zamenica je Zorica Demković. Novo Opštinsko veće imaće devet članova.

Novi predsednik opštine Kula se zahvalio svim odbornicima na poverenju koje mu je ukazano. On je najavio završetak svih kapitalnih projekata kao i otvaranje dve nove fabrike u industrijskoj zoni u kojima će biti zaposleno više od 500 radnika.

Na osnovu podnesene ostavke na početku sednice utvrđen je prestanak mandata odborniku Liviji Kozmi sa izborne liste SVM – Ištvan Pastor. Takođe, na sednici je konstantovan prestanak mandata predsedniku Ruske stranke Hercenu Radonjiću Keki zbog smrti.

Na sednici SO Kula je konstantovan prestanak mandata predsednika opštine Kula Perice Videkanjića na osnovu ostavke, a time i prestanak mandata zamenika predsednika opštine i članova Opštinskog veća. Konstantovan je i prestanak mandata predsednika SO opštine Kula, kao i zamenika predsednika SO Kula.

Skupština opštine Kula je potvrdila odborničke mandate Karolju Valki sa izborne liste SVM – Ištvan Pastor i Rajku Bulatoviću sa izborne liste “Ruska stranka”.

Izvor:
kula.rs

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Aktivisti MO SNS u Doroslovu su zajedno da aktivistima MO iz Stapara, Čonoplje i Kljajićeva organizovali veliku radnu...

Na sednici Opštinskog veća našlo se 5 tačaka dnevnog reda. Odbornici su, pored usvajanja zapisnika sa prošlih sednica,...

Predsednik Skupštine grada Sombora prim. dr Zoran Parčetić, uputio je odbornicima saziv za 26. sednicu. Sednica je sazvana...

Gradsko veće je na održanoj 120. sednici, utvrdilo Predlog odluke o prvom rebalansu budžeta grada Sombora za 2018....

Aktivisti MO SNS Bački Breg su uz pomoć aktivista iz MO Bački Monoštor i Kolut organizovali radnu akciju...

Predsednik Skupštine grada Sombora prim. dr Zoran Parčetić raspisao je izbore za članove Saveta  u  tri seoske i...