Intenzivirana saradnja AP Vojvodine sa francuskim regijama
Lokacija: Srbija i svet
10.04.2019.

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović obratio se, na Poslovnom forumu s Francuskom, u Privrednoj komori Vojvodine, istakavši da je ovaj forum prilika za veoma konkretne razgovore, kako bi se postojeća saradnja intenzivirala i proširila.

„Mi smo uspostavili prijateljske veze i poslovnu saradnju, ali još uvek postoji ogroman potencijal za proširenje te saradnje, koju treba da konkretizujemo povezivanjem preko privrednih komora i privrednika, kako bismo bili u potpunosti zadovoljni. S obzirom na dosadašnja pozitivna iskustva, snagu francuske privrede i pre svega, na naše veoma dobre privredne potencijale, očekujem da se mnogi dogovori na ovom Forumu konkretizuju i uobliče, na obostranu korist“, izjavio je predsednik Mirović.

„Kroz konkretne razgovore želimo da trasiramo put buduće saradnje privrednika“, ocenio je predsednik Mirović.

Današnji forum rezultat je inicijative Pokrajinske vlade i Privredne komore Vojvodine sa Privrednom komorom Val d’ Oaz, izjavio je predsednik Privredne komore Vojvodine Boško Vučurević.

„Cilj nam je da unapredimo poslovni ambijent i utičemo na promociju investicionih i izvoznih potencijala AP Vojvodine i Republike Srbije“, istakao je Vučurević.

"Cilj naše posete AP Vojvodini je unapređenje ekonomske saradnje kroz povećanje trgovinske razmene, pronalaženje novih poslovnih partnera, i informisanje privrednika o mogućnostima saradnje", kazao je predsednik Privredne komore Val d'Oaz Pijer Kišli.

Na poslovnom forumu u Privrednoj komori Vojvodine prisustvovali su i predstavnici Privredne komore Val d' Oaz, Razvojne agencije Val d' Oaz i francuski privrednici.

Izvor i foto: vojvodina.gov.rs

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar