Igor Mirović:  mali poljoprivrednici su priroitet

Tokom posete Apatinu i Sonti, Igor Mirović, potpredsednik SNS rekao je da je plan da se stvori uređen sistem izdavanja državne zemlje, po kome će se uspostaviti prioriteti. To će se prvenstveno odnositi na male i mlade poljoprivrednike, kako bi ostali na svojoj zemlji. Elemenata u zakonu ima, ali će se to podsticati i političkim odlukama, rekao je Mirović.

Dodao je da više neće biti kula od karata i pranja novca. Politikom SNS novac će se usmeravati ka privrednom i ekonomskom razvoju, posebno onih kojima je podsticaj potreban.

Mirović je objasnio i da treba očekivati mali, ali značajan korak, kada je reč o transparentnosti u poljoprivredi. Prioriteti će biti usklađeni sa potrebama ljudi, a to se odnosi i na dovođenje investitora, koji će upravo pokrenuti male poljoprivrednike. 

 

 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar