Hrvatski državljani u Srbiji u nedelju glasaju za predstavnike u Evropskom parlamentu
Lokacija: Srbija i svet
25.05.2019.

Hrvatski državljani u Srbiji moći će u nedelju u prostorijama Konzularnog ureda Ambasade Hrvatske u Beogradu i Generalnog konzulata Hrvatske u Subotici da glasaju za predstavnike te zemlje u Evropskom parlamentu, naveo je u saopštenju Komeserijat za izbelice i migracije Srbije. 

Svi punoletni državljani Hrvatske moći će da glasaju ukoliko u diplomatsko-konzularnim predstavništvima te zemlje zatraže potvrdu i sa sobom ponesu na uvid domovnicu i važeći dokument Srbije sa slikom, bez obzira da li su se do 15. maja registrovali ili ne. 

-S obzirom da među izbegličkom populacijom u Srbiji ima mnogo onih koji imaju državljanstvo Hrvatske, Komesarijat za izbeglice i migracije Srbije podseća sve punoletne građane koji poseduju hrvatsko državljanstvo i bilo koji važeći dokument Republike Srbije sa slikom, da mogu da glasaju za predstavnike Hrvatske u Evropskom parlamentu, u nedelju, 26. maja - piše u saopštenju. 

 

 

 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar