Apatinski SNS za ispunjenje obećanja

Jutros su aktivisti svih mesnih odbora Srpske napredne stranke na svom štandu na pijaci u Apatinu razgovarali sa građanima i prezentovali im planove za naredni period. Građani su, u velikom broju, bili zainteresovani da čuju planove i na taj način još jednom pruže podršku SNS-u.

-Zaista je veliki odziv građana i interesovanje za program SNS-a, imamo podršku za sve ono što smo do sada uradili, kao i za planove koje ćemo realizovati u neredne četiri godine. Ideja je da ispunimo naša obećanja – rekla je Dubravka Korać.  

Prema rečima dr Dragana Rastovića komunikacija sa sugrađanima je u prethodnom period bila vrlo uspešna.

-Gledali smo da svima pomognemo u granicama mogućnosti. Kontinuirano smo radili četiri godine, a Nadam se da ćemo i posle izbora nastaviti da radimo istim, ako ne i intenzivnijim tempom. Zahvaljujemo se svim građanima koji nas podržavaju. Zamolio bih ih da izađu na izbore i još jednom pruže podršku SNS-u kako bismo nastavili sa radom i unapređenjem razvoja naše sredine i naše države – rekao je dr Rastović.  


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar