Apatinski radikali održali godišnju Skupštinu

U utorak, 22. januara, Opštinski odbor Srpske radikalne stranke Apatin je održao 21. redovnu godišnju Skupštinu u prostorijama stranke u Apatinu.

Na skupštini je usvojen izveštaj o radu Opštinskog odbora u periodu između dve Skupštine, podnet je finansijski izveštaj, izabrani su novi članovi opštinskog odbora, a plan rada u narednom periodu koji je izneo predsednik odbora je jednoglasno usvojen.
Predsednik opštinskog odbora Aleksandar Smiljanić je istakao da je Srpska radikalna stranka nezaobilazan faktor na političkoj sceni naše opštine, čiji će uticaj u budućnosti značajno jačati, a buduća opštinska vlast kao u poslednjih 15 godina neće moći biti formirana bez srpskih radikala.
- Interes građana i sredine u kojoj živimo uvek su nam predstavljali prioritet, a građani će uvek moći da računaju na nas srpske radikale koji smo u ovim teškim vremenima ostali dosledni našem programu i ideologiji. Na državnom nivou nastavićemo da se energično zalažemo za odustajanje od takozvanog evropskog puta, za ekonomsku i bezbednosnu integraciju sa Ruskom Federacijom jer u ovim teškim vremenima, kako je govorio naš patrijarh, naš mali srpski čamac moramo da vežemo za veliki i moćni ruski brod, kažu apatinski radikali.
 
Skupštini su pored delegata i gostiju prisustvovali predstavnici Gradskog odbora Srpske radikalne stranke iz Sombora i Milan Ćuk, predsednik Okružnog odbora i pokrajinski poslanik.
 
Izvor: OO SRS Apatin
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar