Akcija uređenja šume Junaković

Šuma Junaković predstavlja očuvani šumski kompleks hrastovih i bagremovih sastojina koje obezbeđuju zaštitu termalnih izvorišta banjskog kompleksa. Кako okružuje Banju Junaković, pored zaštitne uloge, služi i za rehabilitaciju i sportsko – rekreativne aktivnosti gostiju, kao i za ostale posetioce, tokom cele godine. Кroz nju vodi uređena staza za šetnju u dužini od 800 metara.

Aktivisti OO SNS Apatin su se ovog vikenda okupili kako bi je učinili čistijom i pristupačnijom za sve goste koji je posećuju. S tim u vezi, pokupljeno je smeće koje su ostavili nesavesti posetioci i iskrčeno šiblje, korov i grane sa „staze zdravlja“ i obližnjeg kanala.
 
OO SNS Apatin se zahvaljuje svim aktivistima koji su i ovog vikenda odvojili svoje vreme da učine nešto dobro i korisno za svoj grad.
 
Izvor i foto: OO SNS Apatin

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar