Akcija radikala: U centru Apatina prikupljani potpisi za otvaranje rusko – srpskog humanitarnog centra u Vojvodini

Opštinski odbor Srpske radikalne stranke Apatin je na gradskoj pijaci u Apatinu organizovao  akciju prikupljanja potpisa građana za pokretanje inicijative za otvaranje Rusko-srpskog humanitarnog centra na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine, po uzoru na humanitarni centar u Nišu.

Ova akcija se organizuje širom Vojvodine, a po završetku iste poslanička grupa SRS uputiće zahtev Skupštini AP Vojvodine da donese odluku o pokretanju inicijative za otvaranje Srpsko – ruskog centra u Vojvodini.

Veliki broj građana Apatina je svojim potpisom dao podršku ovoj inicijativi. 

- Vojvodini je preko potreban jedan ozbiljan humanitarni centar, po uzoru na onaj u Nišu koji bi delovao u uslovima nepogoda kao što su poplave, požari i slično. Ova peticija je od opšteg interesa i ona može doneti samo dobro za sve građane severne srpske pokrajine, istakao je Aleksandar Smiljanić, predsednik OO SRS Apatin.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar