Akcija

"I Giro di Banja via Apatin" je sarkastičan naziv akcije koju organizuju neformalna udruženja građana "Balansero", doo "Volim bike" u stečaju i "Trojčica", uz saradnju sa opcijom "Biraj treće"subotu, 16. 04. sa početkom u 11 sati

Građani će se okupiti na trgu Nikole Tesle i odvesti biciklima jedan krug do banje "Junaković" i nazad do zgrade SO Apatin (kroz ulice Nova i Petra Drapšina, ukupno 11 km), gde će biti i organizovanje potpisivanja peticije pod nazivom "Manje para za reprezentaciju, više za uređenje biciklističkih staza". Svaki učesnik dobija startni broj, okrepljenje i prigodan poklon. Više informacija na broj telefona 062/37-98-72.

Cilj je da se ukaže na lošu infrastrukturnu uređenost Apatina, konkretno na loše stanje biciklističkih staza u Apatinu - stoji u saopštenju.

 

 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar