lokacija: Sombor
objavljeno: 11.02.2019.

31. sednica Skupštine grada Sombora zakazana za utorak, 12. februar

Politika

Predsednik Skupštine grada Sombora prim. dr Zoran Parčetić zakazao je 31. sednicu Skupštine grada Sombora za 12.02.2019. godine (utorak) sa početkom u 9,00 časova.

Sednica će se održati u Velikoj sali zgrade Županije u Somboru, Trg cara Uroša br. 1
 
Odbornici će razmotriti i odlučivati o 18 pitanja iz delokruga rada Skupštine, i to: predlog statuta grada Sombora, predlog plana javnog zdravlja grada Sombora za period 2018-2025. godine, predlog odluke o mreži osnovnih škola na teritoriji grada Sombora i predlog odluke o drugim izmenama i dopunama odluke o uređenju grada. Za dnevni red 31.sednice predloženi su izveštaj o radu gradonačelnice i gradskog veća za 2018. godinu i izveštaj o radu gradske uprave grada Sombora za 2018. godinu.
 
Odbornici će razmotriti i odlučiti o imovinsko pravnim predmetima i ostalim pitanjima iz delokruga rada skupštine grada.
 
Saziv za 31. Sednicu Skupštine dostupan je OVDE.

Izvor i foto: Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

U Svečanoj sali zgrade Županije održana je prezentacija Projekta „Poslovna zona“ grada Sombora. Projekat finansiraju grad Sombor i...

U Pokrajinskoj vladi održan je sastanak pokrajinskog sekretara za zdravstvo doc. dr Zorana Gojkovića sa rukovodiocima zdravstvenih ustanova...

U utorak, 16. aprila, u sali na drugom spratu zgrade Skupštine AP Vojvodine sa početkom u 11.00 časova,...

OO SNS Sombor izdao je saopštenje za javnost: "Odbornici Srpske napredne stranke Skupštine grada Sombora su se...

Odbornici Srpske Napredne Stranke u SO Kula proteklih dana dežurali su, kao i mnoge njihove kolege širom Srbije,...

OO SNS Apatin izdao je saopštenje: "Nakon skupa opozicije koji je održan 13. aprila u Beogradu, svima je jasno...