29. sednica Skupštine grada Sombora zakazana za četvrtak, 29. novembar

Predsednik Skupštine grada Sombora prim. dr Zoran Parčetić zakazao je 29. sednicu. Prema sazivu upućenom odbornicima, sednica će se održati 29. novembra 2018. godine u velikoj sali u zgradi Županije (Trg cara Uroša 1, Sombor), u 9.00 časova.

Odbornici će razmotriti i odlučiti o devet pitanja iz delokruga rada Skupštine i to: Izveštaj o izvršenju Odluke o budžetu grada Sombora za period januar-septembar 2018. godine, informacija o izvršenoj eksternoj reviziji završnog računa budžeta grada sombora za 2017. Godinu. Predlog odluke o četvrtim izmenama i dopunama odluke o određivanju zona i koeficijenata za potrebe utvrđivanja poreza na imovinu na teritoriji grada Sombora, te predlog odluke o prvim izmenama i dopunama odluke o održavanju čistoće na teritoriji grada Sombora.
Odbornici bi trebalo da razmotre i daju saglasnost na predlog odluke o postavljanju spomen ploče dr Jovanu Joci Laloševiću.
Odbornici će razmatrati i predloge u okviru imovinsko-pravnih predmeta, a okviru poslednje, devete tačke dnevnog reda, odlučiće o predlozima Odbora za kadrovska i administrativna pitanja Skupštine grada.

Izvor: Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću Sombor
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar