Zulić ponovo među najboljima u svetu - 5. aprila po deveti put izlaže u Meksiku

Nakon upravo završene četvrte izložbe u Rimu pod nazivom "Telo u pokretu", Milan Zulić je prošao još jednu veoma jaku selekciju od 212 međunarodnih umetnika, našavši se u izboru meksičkog žirija među 15 najboljih čiji će radovi biti prikazani na izložbi "Samples", a koja će se održati 5. aprila u glavnom gradu Meksika. Ovo nije prvi put da se ovaj umetnik predstavlja u Meksiku. Nakon osam  izložbi u ovoj dalekoj zemlji u gradovima Leon, Guanajuato, Gvadalahara, Agvascalientes, Kolima, Toluka, Monterej i Meksiko Siti, Milan Zulić još jednom dokazuje kvalitet svoje umetnosti, ovaj put u Meksiko Sitiju.

Pored meksičke publike koja će videti njegove radove, ovaj talentovan i uspešan umetnik iza koga stoje preko petnaest hiljada radova u oblasti crteža, slikarstva, skulpture, videa, fotografije i proširenih medija, priredio je i 32 samostalne izložbe i preko 200 kolektivnih u proteklih 27 godina izlagačkog delovanja u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Grčkoj, Bugarskoj, Italiji, Španiji, Francuskoj, Švajcarskoj, Nemačkoj, Poljskoj, Engleskoj, Belgiji, Luksemburgu, Americi, Brazilu, Argentini, Meksiku, Čileu, Egiptu i Rusiji.

Zulić je više puta nagrađivan za crtež, fotografiju, video i dizajn. Radovi mu se nalaze u svetskim i domaćim kolekcijama.
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar