Zdenka Feđver dobitnica Zlatnog pera Ravangrada

Кulturni centar „Laza Кostić“ i Udruženje građana „Ravangradsko proleće“ i ove godine dodeljuje nagradu Zlatno pero Ravangrada.

 
Posle dosadašnjih dobitnika Milana Vojnovića, dr Branislava Danilovića, Nikole Maširevića i prošlogodišnjeg Milenka Popića, ove godine je žiri (Stojan Berber, Branislav Ćurčić i Saša Milić) odlučio da ovo priznanje ponese Zdenka Feđver.
Zdenka je ovo priznanje zaslužila zbog svog ukupnog književnog i publicističkog rada, koji je zapažen i van Sombora, kako u književnim časopisima, tako i u dnevnoj publicističkoj štampi.
 
Nagrada će biti uručena uz prigodan program u Srpskoj čitaonici „Laza Кostić“ 23. maja u 18 časova, a povodom 24.maja, Dana Ćirila i Metodija – slovenskih prosvetitelja koji su glagoljicom postavili temelje slovenske pismenosti.
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar