Zbirka pesama Onism biće predstavljena danas u Somboru

Predstavljanje zbirke pesama Dalibora Tomasovića "Onism" biće održano danas u 18 časova, u sali Dečjeg odeljenja Gradske biblioteke “Karlo Bijelicki”. 

Zbirka "Onism" je objavljena u ediciji "Tokovi", Gradske biblioteke "Vladislav Petković Dis" u Čačku, koja od 1979. objavljuje pesničke prvence mladih autora koji dobijaju nagradu "Mladi Dis". 

O knjizi će govoriti Dalibor Tomasović, autor i dobitnik nagrade "Mladi Dis" za 2018, Miloš Jocić, književni kritičar, dr Bogdan Trifunović, direktor manifestacije Disovo proleće i urednik izdanja i Marija Radulović, kulturno-obrazovna i izdavačka delatnost Gradske biblioteke u Čačku.

Dalibor Tomasović je rođen 1989. godine u Somboru. Studira Srpsku književnost i jezik na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, a predaje i engleski jezik.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar