Zanimljiva pozorišna nedelja u Somboru

Gala operski koncert održaće se večeras na Velikoj sceni Narodnog pozorišta Sombor u 20 časova. Ovo je poklon-koncert za publiku jer, ulaznice su besplatne, a mogu se preuzeti na biletarnici Narodnog pozorišta Sombor.

Na koncertu nastupaju sopran Jasmina Trumbetaš Petrović, prvakinja opere Narodnog pozorišta u Beogradu, sopran Sanja Kerkez, prvakinja opere Narodnog pozorišta u Beogradu, mlada operska umetnica, sopran Marija Jelić i tenor Dejan Maksimović, prvak opere Narodnog pozorišta u Beogradu. Na koncertu će nastupiti i Filharmonija mladih Borislav Pašćan, pod palicom dirigenta Đorđa Pavlovića.

U četvrtak, 16. januara, publika će imati priliku da pogleda predstavu Tartif, koja je autorski projekat Igora Vuka Torbice, a rađena je po motivima originalne Molijerove drame, projekat Komično u klasičnom.

Kad bi Sombor bio Holivud, priča o Ernestu Bošnjaku, po tekstu Radoslava Zlatana Dorića, u režiji Kokana Mladenovića, na repertoaru je u petak, 17. januara.

Zanimljivu pozorišnu nedelju završiće šestočasovni pozorišni događaj Semper idem Đorđa Lebovića, u dramatizaciji i režiji Gorčina Stojanovića, koji je na repertoaru u subotu, 18. januara, sa početkom u 18 časova. 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar