lokacija: Apatin
objavljeno: 08.03.2018.
Autor: Marko

Vladimir Simin: Sve je spremno za veče kubansko - brazilske muzike

Kultura
U organizaciji Udruženja građana "Moj Apatin", u subotu, 17. marta, sa početkom u 20 sati, u velikoj sali Opštinskog kulturnog centra biće održano veče kubansko - brazilske muzike. 
 
- Na večeri kubansko - brazilske muzike nastupiće Aleksandar Dujin Orkestra sa specijalnim gostima Nevenom Reljin, vokalnim solistom, i perkusionistom koji dolazi sa kube Lazarom del Torom Vega. Ovo je jedinstven događaj za koji mislim da do sada nije bio organizovan u Apatinu. Aleksandar Dujin je poznati klavijaturista koji je dugi niz godina sarađivao sa Đorđem Balaševićem, potom tu je i Petar Radmilović je na bubnjevima. Sve su to akademski muzičari zbog čega se očekuje sjajno muzičko veče, rekao je za 025info Vladimir Simin, predsednik UG "Moj Apatin" i pozvao sve naše sugrađane da ne propuste ovaj jedinstven i nesvakidašnji događaj. 

 
Po rečima Vladimira Simina, u Udruženju se trude da održe tempo - jedan događaj mesečno, što im je do sada i polazilo za rukom (Festival kraft piva, Veče glomazne poezije Ramba Amadeusa i Dečiji bazara), ali da će od proleća promeniti pravac dešavanja.
 
- Nećemo toliko organizovati muzičke projekte. Pokušaćemo da relazijemo neke projekte koji su od interesovanja za širu zajednicu, da ujedno promovišemo i turističke ponude Apatina. Ne bih u ovom trenutku otkrivao o čemu se radi, ali verujem da će svima biti zanimljivo. Ulaznice za veče kubansko - brazilske muzike mogu se nabavi po ceni od 600 dinara u "Interbitu" (ul. Branka Radičevića 10 u Apatinu), a rezervacija karata kao i sve potrebne informacije možete dobiti na fejsbuk stranici Udruženja građana "Moj Apatin".  

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

U velikoj sali Kulturnog centra u Apatinu održana je Zonska smotra izvornog stvalaštva za kulturno umetnička društva Zapadno-bačkog...

Kada je pre četiri godine sonćanska slikarka Ana Tudor krenula sa realizacijom izrade slike Dunava od izvora do...

U vremenskom periodu od 25. i 26. juna Apatin će posetiti i u njemu boraviti odabrana grupa kadeta...

Kulturni centar "Laza Kostić" Sombor organizuje 2. "Festival multikulturalnosti", koji će se održati 24. i 25. juna na...

Drugi letnji Festival folklora održan je u nedelju, 17. juna u Odžacima, a priliku da se predstavi publici...

Gradski narodni orkestar „Spomenar“ iz Sombora održao je koncert u prostoru Narodnog muzeja u Kikindi. Pred Kikinđanima je...