lokacija: Apatin
objavljeno: 08.03.2018.
Autor: Marko

Vladimir Simin: Sve je spremno za veče kubansko - brazilske muzike

Kultura
U organizaciji Udruženja građana "Moj Apatin", u subotu, 17. marta, sa početkom u 20 sati, u velikoj sali Opštinskog kulturnog centra biće održano veče kubansko - brazilske muzike. 
 
- Na večeri kubansko - brazilske muzike nastupiće Aleksandar Dujin Orkestra sa specijalnim gostima Nevenom Reljin, vokalnim solistom, i perkusionistom koji dolazi sa kube Lazarom del Torom Vega. Ovo je jedinstven događaj za koji mislim da do sada nije bio organizovan u Apatinu. Aleksandar Dujin je poznati klavijaturista koji je dugi niz godina sarađivao sa Đorđem Balaševićem, potom tu je i Petar Radmilović je na bubnjevima. Sve su to akademski muzičari zbog čega se očekuje sjajno muzičko veče, rekao je za 025info Vladimir Simin, predsednik UG "Moj Apatin" i pozvao sve naše sugrađane da ne propuste ovaj jedinstven i nesvakidašnji događaj. 

 
Po rečima Vladimira Simina, u Udruženju se trude da održe tempo - jedan događaj mesečno, što im je do sada i polazilo za rukom (Festival kraft piva, Veče glomazne poezije Ramba Amadeusa i Dečiji bazara), ali da će od proleća promeniti pravac dešavanja.
 
- Nećemo toliko organizovati muzičke projekte. Pokušaćemo da relazijemo neke projekte koji su od interesovanja za širu zajednicu, da ujedno promovišemo i turističke ponude Apatina. Ne bih u ovom trenutku otkrivao o čemu se radi, ali verujem da će svima biti zanimljivo. Ulaznice za veče kubansko - brazilske muzike mogu se nabavi po ceni od 600 dinara u "Interbitu" (ul. Branka Radičevića 10 u Apatinu), a rezervacija karata kao i sve potrebne informacije možete dobiti na fejsbuk stranici Udruženja građana "Moj Apatin".  

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Svečano otvaranje izložbe BIJENALE LIKOVNA JESEN 2018, biće upriličeno u petak, 28. septembra, u 13 sati, u Galeriji...

Međunarodni plesni festival Orijentalija održava se već šestu godinu za redom u Somboru. Ove godine u...

U Somboru je završen prvi filmski festival Dunavsko-panonske regije “Porodica naroda / Family of Nations”, u organizaciji Kulturnog...

Somborci imaju bogato kulturno nasleđe, kojim se ponose, ali isto tako i brojne znamenite ličnosti, koje su pronele...

Izložbu "Sto odabranih" kojom su ljubiteljima umetnosti predstavljena dela iz umetničke zbirke Vojvođanske banke, sinoć je u Galeriji...

Mažoretkinje iz KUD "Mažoret" iz Sonte ostvarile su istorijski uspeh na prvom evropskom prvenstvu, koje je održano ovog...