lokacija: Apatin
objavljeno: 08.03.2018.
Autor: Marko

Vladimir Simin: Sve je spremno za veče kubansko - brazilske muzike

Kultura
U organizaciji Udruženja građana "Moj Apatin", u subotu, 17. marta, sa početkom u 20 sati, u velikoj sali Opštinskog kulturnog centra biće održano veče kubansko - brazilske muzike. 
 
- Na večeri kubansko - brazilske muzike nastupiće Aleksandar Dujin Orkestra sa specijalnim gostima Nevenom Reljin, vokalnim solistom, i perkusionistom koji dolazi sa kube Lazarom del Torom Vega. Ovo je jedinstven događaj za koji mislim da do sada nije bio organizovan u Apatinu. Aleksandar Dujin je poznati klavijaturista koji je dugi niz godina sarađivao sa Đorđem Balaševićem, potom tu je i Petar Radmilović je na bubnjevima. Sve su to akademski muzičari zbog čega se očekuje sjajno muzičko veče, rekao je za 025info Vladimir Simin, predsednik UG "Moj Apatin" i pozvao sve naše sugrađane da ne propuste ovaj jedinstven i nesvakidašnji događaj. 

 
Po rečima Vladimira Simina, u Udruženju se trude da održe tempo - jedan događaj mesečno, što im je do sada i polazilo za rukom (Festival kraft piva, Veče glomazne poezije Ramba Amadeusa i Dečiji bazara), ali da će od proleća promeniti pravac dešavanja.
 
- Nećemo toliko organizovati muzičke projekte. Pokušaćemo da relazijemo neke projekte koji su od interesovanja za širu zajednicu, da ujedno promovišemo i turističke ponude Apatina. Ne bih u ovom trenutku otkrivao o čemu se radi, ali verujem da će svima biti zanimljivo. Ulaznice za veče kubansko - brazilske muzike mogu se nabavi po ceni od 600 dinara u "Interbitu" (ul. Branka Radičevića 10 u Apatinu), a rezervacija karata kao i sve potrebne informacije možete dobiti na fejsbuk stranici Udruženja građana "Moj Apatin".  

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Članovi GКUD „Sombor“ su gostovali u Mađarskoj u gradu Baji, na poziv prijateljskog Plesnog društva „Šugovica“ (Sugovica Tánckör). Plesno...

U subotu, 15. decembra, sa početkom od 19 sati, u Velikoj sali Opštinskog kulturnog centra u Apatinu, biće...

Pored sopstvenog i prepoznatljivog istraživačkog stila koje su obeležile ideje izražene u brojnim radovima originalnih rešenja u različitim...

U nedelju, 16. decembra, u Domu kulture u Prigrevici, sa početkom u 18 sati, održaće se Godišnji koncert...

U galeriji Meander u Apatinu u petak, 14. decembra, sa početkom u 19 sati, biće otvorena izložba vitraža,...

U petak, 14. decembra  u Кuli biće održana promocija knjige „Dulsinejina pesma“, autorke Valentine Vulić, nastavnice srpskog jezika...