Uskoro promocije knjige Blogov kolac

Promocija nove knjige u izdanju Gradske biblioteke Karlo Bijelicki, Blogov kolac Duška P. Sekulića, biće održana u ponedeljak, 23. januara 2017. godine, u 18 sati, u sali Dečjeg odeljenja Gradske biblioteke.

U recenziji, dr Milanka Stankić, piše: "U peru Duška Sekulića iskričavo i vrcavo izviru čitavi naramci reči kojima opisuje ljude i događaje, tražeći ono nešto somborsko, a vanvremensko. Udahnjuje rečima život ulicama, istoriji grada Ravangrada koji još uvek miriše na Veljka, Isidoru, Lazu, Milana... ali i na nove generacije lica koje postaju arhitektura ovog novog Sombora".

Duško P. Sekulić je rođen 17. jula 1977. godine u Somboru. Osnovnu školu završio je u selu Aleksa Šantić, a srednju medicinsku 1996. u Somboru. Iste godine upisuje medicinski fakultet u Novom Sadu, ali 1999. prekida studije i zapošljava se u Službi hitne medicinske pomoći kao medicinski tehničar, gde i danas radi. Godine 2013. pobeđuje u 80. ciklusu popularnog kviza TV Slagalica na RTS-u. Te godine započinje vođenje bloga na portalu Soinfo.

Na promociji knjige Blogov kolac, učestvuju: Vladimir Jerković, urednik, dr Milanka Stankić, recenzent, dr Nataša Gojković i autor.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar