U utorak u Narodnom pozorištu Sombor gala koncert

Koncert italijanske i naše tradicionalne, moderne i klasične muzike zakazan je za utorak, 15. januar, u Narodnom pozorištu Sombor.

Nastupiće solisti Dušica Vucelja, sopran, Marija Kovač i Ante Crnković, a specijalan gost biće Saša Štulić, prvak opere Srpskog narodnog pozorišta (Novi Sad). Kao gosti koncerta pojaviće se i somborski hor Šareni vokali.

Repertoar koncerta čine prepoznatljive i atraktivne melodije koje će biti izvedene na našem tradicionalnom instrumentu – tamburi, ovog odličnog orkestra koji neguje posebnu školu tambure i koji će na njemu pokazati svoju virtuoznost, a vrsni solisti, svoje umeće, navodi se u najavi organizatora gala koncerta.
 
Biletarnica somborskog pozorišta radi po redovnom radnom vremenu, te se karte za ovaj gala koncert mogu kupiti po ceni od 400 dinara.

Početak koncerta je zakazan za 20 sati.
 
Izvor i foto: 025.rs 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar