lokacija: Sombor
objavljeno: 11.01.2019.

U utorak u Narodnom pozorištu Sombor gala koncert

Kultura

Koncert italijanske i naše tradicionalne, moderne i klasične muzike zakazan je za utorak, 15. januar, u Narodnom pozorištu Sombor.

Nastupiće solisti Dušica Vucelja, sopran, Marija Kovač i Ante Crnković, a specijalan gost biće Saša Štulić, prvak opere Srpskog narodnog pozorišta (Novi Sad). Kao gosti koncerta pojaviće se i somborski hor Šareni vokali.

Repertoar koncerta čine prepoznatljive i atraktivne melodije koje će biti izvedene na našem tradicionalnom instrumentu – tamburi, ovog odličnog orkestra koji neguje posebnu školu tambure i koji će na njemu pokazati svoju virtuoznost, a vrsni solisti, svoje umeće, navodi se u najavi organizatora gala koncerta.
 
Biletarnica somborskog pozorišta radi po redovnom radnom vremenu, te se karte za ovaj gala koncert mogu kupiti po ceni od 400 dinara.

Početak koncerta je zakazan za 20 sati.
 
Izvor i foto: 025.rs 
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Umetnički studio Sombor organizuje Zimsku izložbu slika svojih članova na Dečjem odeljenju Gradske biblioteke „Karlo Bijelicki“. Otvaranje...

Folklorni studio “Odžaci” vrši upis novih članova u mlađi dečiji sastav, stariji dečiji sastav, izvođački sastav prva postava,...

Otvaranje izložbe slika Ivane Jelić zakazano je za utorak, 15. januar, u Galeriji KC "Laza Kostić" Sombor, sa...

U subotu, u prostorijama Gradske čitaonice „Laza Кostić“ u Somboru, održano je „Pretpraznično duhovno veče kola srpskh sestara“....

Umetnički savet galerije Meander izvršio je izbor kandidata prijavljenih na konkursu za samostalne izložbe u 2019. godini.

U Ruskom Кrsturu će danas, 26. decembra, biti održan tradicionalni Božićni koncert, na kojem će, pored domaćina, učestvovati...