lokacija: Apatin
objavljeno: 12.10.2017.
Autor: Marko

U utorak u Domu kulture predstava za decu

Kultura
Opštinski kulturni centar je za najmlađu publiku spremio pravu poslasticu. Naime, u utorak, 17. oktobra sa početkom u 12 sati, u velikoj sali Kulturnog centra biće odigrana predstava za decu "Čudna šuma". 
 
Predstava "Čudna šuma" je topla, zabavna, raspevana bajka koju deca obožavaju. Čudna šuma je oaza puna ljubavi i sreće. Međutim, pod uticajem sveopšte trke i jurnjave za poslom, parama i kako niko više nema vremena za druženje, pesmu i ljubav, šuma počinje da se suši. Vazduha je sve manje, a đubreta sve više. Stavljeni pred veliki izazov da sačuvaju šumu i prijateljstvo i da se izleče od virusa telefonitisa, naši junaci postaju super heroji. 
 
Glavna poruka predstave je da moramo sačuvati prirodu oko nas. Kada bi svako zasadio po jedno drvo, zalio cvet i pokupio đubre svet bi bio mnogo lepše mesto. Takođe, ova predstava nosi poruku da su ljubav, prijateljstvo i radost moćni pokretači životne energije i da ih takođe treba čuvati i negovati.  
 
Predstava je namenjena deci uzrasta od 2 do 7 godina, za koju su napisani autorski songovi. Tekst predstave potpisuje Bojana Tušup, dok je za režiju zadužena Sandra Janković. 
 
U predstavi igraju: Bojana Tušup, Miljan Prljeta i Sandra Janković. 
 

Cena ulaznice iznosi 150 dinara. 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Kulturno umetničko društvo "Sarvaš" i Hrvatsko kulturno prosvetno društvo "Silvije Stahimir Kranjčević" iz Bačkog Brega vratili su se...

Galerija "Meander" raspisuje konkurs za održavanje samostalnih i grupnih izložbi u oblasti vizuelnih umetnosti u 2018. godini.

Izložba slika i crteža Miladina Šljukića otvorena je sinoć u Likovnoj galeriji Kulturnog centra Kula i trajaće do...

U Domu kulture Prigrevica održan je godišnji koncert Kulturno umetničkog društva "Prigrevica". Publika je puna dva sata mogla...

Pred velikim brojem posetilaca, u galeriji "Meander" otvorena je izložba korisnika Dnevnog boravka za osobe sa fizičkim invaliditetom...

U subotu, 02. decembra, sa početkom u 18 sati u Domu kulture Prigrevica biće održan godišnji koncert Kulturno...