lokacija: Apatin
objavljeno: 17.05.2017.

U toku pripreme za 2. Pozorišni mini festival u Apatinu

Kultura

U organizaciji Opštinskog kulturnog centra u Apatinu u periodu od 30. maja do 2. juna biće održan drugi po redu Pozorišni mini festival.

Kao uvod u ovaj festivaj 26. maja sa početkom u 20 sati predviđeno je gostovanje somborskog Narodnog pozorišta sa predstavom Sestre Karamazove, po tekstu Svetislava Basare, u režiji Radoslava Milenkovića. Dramski studio OKC Apatin učestvovaće 28. maja na 22. Festivalu dramskih studija u Subotici sa Strahom od aplauza po tekstu i u režiji Dušana Gladića, a ista predstava otvoriće drugi Pozorišni mini festival u našem gradu.

PROGRAM 2. POZORIŠNOG MINI FESTIVALA:

UTORAK, 30. MAJ, 20 SATI:

OTVARANJE FESTIVALA
DRAMSKI STUDIO KULTURNOG CENTRA APATIN
DUŠAN GLADIĆ
"STRAH OD APLAUZA"
REŽIJA: DUŠAN GLADIĆ


SREDA, 31. MAJ, 20 SATI:

DRAMSKI STUDIO "ARS LIBRIS" BAČKA PALANKA
ANTON PAVLOVIČ ČEHOV
"MEDVED"
REŽIJA: NENAD EREČKOVIĆ


ČETVRTAK, 1. JUN, 20 SATI:

VILJEM ŠEKSPIR
"VEČNE PRIČE"
REŽIJA: LUKA PILJAGIĆ


PETAK, 2. JUN, 20 SATI:

DRAMSKI STUDIO "LUČA" KRUŠČIĆ
VIDA OGNJENOVIĆ
"KANJOŠ MACEDONOVIĆ"
REŽIJA: DEJAN CICMILOVIĆ


Cena pojedinačne ulaznice iznosiće 150 dinara, a cena kompleta za sve predstave 300 dinara. Prodaja će se vršiti na blagajni OKC Apatin na dan predstave od 18 sati i 30 minuta. Rezervacije na broj telefona 025/773-588 od 8 do 12 sati i na blagajni OKC Apatin na telefon 025/773-431 od 18 sati i 30 minuta.

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Kulturno umetničko društvo "Sarvaš" i Hrvatsko kulturno prosvetno društvo "Silvije Stahimir Kranjčević" iz Bačkog Brega vratili su se...

Galerija "Meander" raspisuje konkurs za održavanje samostalnih i grupnih izložbi u oblasti vizuelnih umetnosti u 2018. godini.

Izložba slika i crteža Miladina Šljukića otvorena je sinoć u Likovnoj galeriji Kulturnog centra Kula i trajaće do...

U Domu kulture Prigrevica održan je godišnji koncert Kulturno umetničkog društva "Prigrevica". Publika je puna dva sata mogla...

Pred velikim brojem posetilaca, u galeriji "Meander" otvorena je izložba korisnika Dnevnog boravka za osobe sa fizičkim invaliditetom...

U subotu, 02. decembra, sa početkom u 18 sati u Domu kulture Prigrevica biće održan godišnji koncert Kulturno...