U sredu u apatinskoj biblioteci Vesela holistička radionica zdravlja

Spomenka Mujović je bila profesor histologije i embriologije na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Sada je u penziji, ali nastavlja svoj prosvetiteljski rad na zdravstvanom polju.

Nakon uspešne naučne delatnosti, edukacije na nekoliko  poznatih medicinskih instituta i objavljivanja brojnih naučnih radova u vodećim svetskim stručnim časopisima, a nakon penzionisanja, Spomenka se posvetile humanitarnom radu i širenju svojih saznanja o potrebi za što smislenijem životom ispunjenim radošću, stvaranjem, saosećanjem, milosrđem. Ona poklanja svoje bogato životno iskustvo, znanje, svoje uvide o putevima do zdravlja.

U predavanju koje će biti održano u Narodnoj biblioteci ,,Miodrag Borisavljević'' u Apatinu Spomenka će izneti svoj holistički (cholos-čitav,potpun,biološka teorija po kojoj organizam kao celina -fizičko i psihičko biće usmerava svoje fizičko-hemijske procese) pogled na zdravlje i život. Reći će šta možemo učiniti za svoj bolji i  kreativniji život, kao i za sve ljude u svojoj okolini.

Očekujte toplu, vedru osobu koja pleni svojom neposrednošću i željom da podstakne ljude da krenu zajedno ka aktivnijem, bogatijem i lepšem životu, kažu u apatinskoj sekciji Društva za borbu protiv raka Sombor, a koji su organizatori ovog predavanja. Predavanje je zakazano za sredu, 28. novembar, sa početkom u 18 sati, a ulaz je besplatan.

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar