U Sonti raspisan književni konkurs pod nazivom Za lipu rič

Kulturno prosvetna zajednica Hrvata "Šokadija" i ove godine organizuje tradicionalnu manifestaciju "Šokačko veče", u sklopu koje je i književni konkurs "Za lipu rič". Tim povodom je izdato sledeće saopštenje:

,,U povodu manifestacije "Šokačko veče 2018". Kulturno prosvjetna zajednica Hrvata Šokadija iz Sonte objavljuje književni natječaj "Za lipu rič 2018". Na natječaj se mogu prijaviti autori sa neobjavljenim pjesmama, pisanim neknjiževnim dijalektom hrvatskog jezika, šokačkom ikavicom. Natječaj je otvoren do 19. studenog tekuće godine. Pjesme u pisanoj formi dostaviti na adresu: KPZH Šokadija, Vuka Karadžića 22, Sonta, s naznakom Za natječaj ili na email: [email protected] Autori na natječaj mogu prijaviti po jednu neobjavljenu pjesmu. Ukoliko se šalju poštom, pjesme moraju biti tipkane na formatu A4. Pjesme prispjele na natječaj ne vraćaju se autorima. Autor prvoplasirane pjesme bit će nagrađen umjetničkom slikom, a najbolja pjesma bit će pročitana na Šokačkoj večeri koja će biti održana u petak, 23. studenog 2018. u Sonti.''
 
Izvor: fb stranica ,,Apatinska plovarica''
Foto: pixabay.com
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar