U Sonti održana “Novogodišnja bajka”
Proteklog vikenda meštani Sonte mogli su da uživaju u čaroliji prave "Novogodišnje bajke". Nakon akcije u kojoj su Sonćani prikupili paketiće za svoju decu, sada već tradicionalna manifestacija mogla je da počne. Prvo se Deda Mraz u svojim kočijama provozao po Sonti i obišao decu koja su bila sprečena da dođu ispred Doma kulture, gde je bilo zakazano deljenje paketića i slikanje sa Deda Mrazom. Nakon što su paketići podeljeni, Sonćani su mogli da uživaju u velelepnom vatrometu. 
 
U nastavku “Novogodišnje bajke” u holu Doma održan je Novogodišnji izložbeni vašar. Na svom štandu Sonćanka Josipa Dekan svim prisutnim posetiocima delila je medenjake, dok su učenici Osnovne škole "Ivan Goran Kovačić" iz Sonte prodavali ono što su tokom godine napravili u školi. 

 

Za sam kraj manifestacije bio je zakazan Novogodišnji koncert Omladinskog kulturno umetničkog društva "Ivo Lola Ribar" iz Sonte koji su zajedno sa Gradskim kulturno umetničkim društvom "Dunav" iz Apatina za prisutnu publiku priredili preko sat vremena nezaboravnog druženja uz igru i pesmu. 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar