lokacija: Kula
objavljeno: 22.01.2019.

U Sloveniji otvorena izložba radova Kuljanina Dragana Vukmanovića

Kultura

U subotu je u Ankaranu u Sloveniji otvorena izložba crteža i stripova Dragana Vukmanovića Vukme, Kuljanina koji tamo živi i radi. Zainteresovani će izložbu moći da posete do 16. februara.

U kafeu BARKavarna.net u Ankaranu trenutno su izložena 24 Draganova rada A3 formata koje je stvarao različitim tehnikama, od grafike do stripa i od tuša do flomastera, koristeći razne vrste boja.
 
Ovaj umetnik iz Kule dosta eksperimentiše u radu, isprobavajući različite načine slikanja i crtanja, od piktografije do ugljena. Upravo zbog kombinovanja različitih tehnika i stilova, njegov pravac je teško definisati, te se on proteže od nadrealizma preko stripa, pa do pop arta.
 
Izvor i foto: nasemesto.rs
 
 
                           

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Otvaranje izložbe crteža Veljka Valjarevića u Galeriji Meander zakazano je za petak, 22. februar, sa početkom u 19...

Otvaranje izložbe slika Ivana Vilima, pod nazivom "WITHOUT FANTASY", biće upriličeno u utorak, 26. februara, u Galeriji Kulturnog...

U Kulturnom centru Kula će u sredu, 20. februara, sa početkom u 19:00 sati, biti odigrana dečija predstava...

U ponedeljak, 25. februara, sa početkom u 20 sati, u Velikoj sali Kulturnog centra, biće prikazana predstava „Brak...

Sporazum o međumuzejskoj saradnji između Muzeja Intercisa iz Dunaujvaroša i Gradskog muzeja Sombor potpisan je na Dan grada...

U sredu 20. februara, u Maloj sali Opštinskog kulturnog centra, sa početkom u 19 sati, biće održana promocija...