U ponedeljak nova pozorišna predstava u Apatinu

U ponedeljak, 25. februara, sa početkom u 20 sati, u Velikoj sali Kulturnog centra, biće prikazana predstava „Brak u stvari ljubav“. Cena ulaznice je 400 dinara.

- Karte se mogu rezervisati danas, 19. februara, i sutra, 20. februara, u periodu od 8 do 12 sati. Takođe, ulaznice možete rezervisati i u četvrtak i petak prepodne (od 10 do 12 sati) i poslepodne (od 17 do 19 sati).
Rezervisane karte se preuzimaju 21. i 22. februara prepodne od 10 do 12, i poslepodne od 17 do 19 sati. Ukoliko ne preuzmete Vaše rezervisane karte iste će biti puštene u prodaju na dan predstave kada se blagajna otvara u 18 časova, poručuju u Kulturnom centru.
 
Kratak opis predstave:
Ova predstava je obogaćena mnoštvom muzičkih numera vešto utkanih u radnju, pa se na momente može osetiti prava koncertna atmosfera. Bavi se emotivnim uzletima i padovima jednog bračnog para kome ništa nije teško i nemoguće, jer ih vezuje prava ljubav. U ovim smutnim vremenima, gde se sve više brakova raspada, predstava „Brak u stvari ljubav„ podrška je prirodnoj i lepoj instituciji – braku. Komedija koja će vas nasmejati i opustiti.
Igraju: Kristina Savić i Vladan Savić.
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar