U ponedeljak Festival u Sonti
Peti Festival Nedelja pozorišta održaće se od 10. do 16. juna u Sonti. Ove godine u programu su i profesionalne i poluprofesionalne predstave, što je novina.  
 
Festival će, u ponedeljak u 18 časova, otvoriti glumica Jelena Srećkov iz Novog Sada, a publika će imati priliku da pogleda predstavu Neka dođe neko koja govori o poznatoj slikarki Mileni Pavlović-Barili.  
 
Nakon toga u 20 časova nastupiće čuveni beogradski Teatar Levo AKUD Ivo Lola Ribar sa predstavom Zoološka priča po tekstu Edvarda Olbija. 
 
Drugog dana festivala, u utorak, 11. juna, u 20 časova biće odigrana predstava Indigo Centra za kreativno odrastanje i multikulturalnu saradnju iz Zrenjanina koja je nedavno pobedila na 10. Festivalu omladinskih pozorišta Vojvodine. 
 
U sredu i četvrtak je program za decu u popodnevnim časovima. U sredu, u 16 časova, biće odigrana predstava Pepeljuga, cura fina Gradskog pozorišta iz Rume, a u četvrtak u isto vreme predstava Od čitanja se raste u izvođenju OŠ Petar Kočić iz Inđije
 
Za petak, 14. jun, zakazan je komični mjuzikl Kiss koji izvode glumci iz Novog Sada. 
 
Festival će, u subotu, 15. Juna, zatvoriti srednjoškolska dramska trupa iz Bijeljine koja će odigrani predstavu Jastučko po poznatom tekstu Martina Mekdone. 
 
Ulaz na predstave je 100 dinara, a komplet od sedam karata košta 400 dinara. 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar