lokacija: Apatin
objavljeno: 13.03.2018.
Autor: Marko

U petak i u nedelju bogat filmski program u apatinskom bioskopu

Kultura
Opštinski kulturni centar je za sve ljubitelje filmova spremio pravu poslasticu. Naime, u petak, 16. marta, i u nedelju, 18. marta, biće prikazana četiri nova ostvarenja. Za najmlađe sugrađane spreman je animirani film "Pčelica Maja 2 - Medene igre", za ljubitelje drame i horora tu su filmovi "Ubistvo svetog jelena" i "Berlinski sindrom", dok je za romantične duše spreman ruski film "Led" u kojem glavnu ulogu igra popularni glumac Miloš Biković, a sam film "Led" je proglašen za najgledaniji ruski film današnjice. Cena ulaznice za svaku projekciju iznosi 200 dinara. 
 
 

Ubistvo svetog jelena
 
Datum projekcije: 16. mart 2018. u 18 sati
Cena ulaznice: 200 dinara
 
Ovo je priča o pokušaju tinejdžera da briljantnog hirurga uvede u svoju disfunkcionalnu porodicu. Stiven, cenjeni kardiolog, ima naizgled savršenu suprugu, porodicu i život. Međutim, nešto je kod njega čudo: najbolji prijatelj mu je tinejdžer kojem kupuje neobične skupe darove, govori čudno, a između njega i supruge se osećaju suptine tenzije. 
 
Uloge tumače: Nikol Kidman, Kolin Farel, Alisija Silverston, Sani Suljic, Bil Kamp...
 
 
 
Berlinski sindrom
 
Datum projekcije: 16. mart 2018. u 20:30 sati
Cena ulaznice: 200 dinara
 
Strasna romansa dovodi do opsesivnih odnosa, kada se australijska fotoreporterka budi jedno jutro u stanu u Berlinu i nije u mogućnosti da ode.
 
Uloge tumače: Teresa Palmer, Maks Riemlet, Matijas Habič, Ema Bading, Elmira Bahrami...
 
 
 
 
Pčelica Maja 2 - Medene igre
 
Datum projekcije: 18. mart 2018. u 16 sati
Cena ulaznice: 200 dinara
 
Nakon prvog filma koji je oduševio publiku svih generacija, stiže nam nastavak medene priče. Majina je košnica i ovog puta prepuna uzbuđenja. Leto se završilo i stigao je predstavnik iz Baztropolisa s važnom porukom za kraljicu. Hoće li njenu košnicu konačno pozvati na Medene igre?
 
Glasove u filmu su pozajmili: Mina Lazarević, Stevan Piale, Milan Tubić, Jelena Jovičić, Jovana Stipić, Aleksandra Širkić, Peđa Damjanović...
 
 
 
Led
 
Datum projekcije: 18. mart 2018 u 18 i 20:30 sati
Cena ulaznice: 200 dinara
 
Još od ranog detinjstva, Nadja je verovala u čuda. Zamišljala je kako istrčava na led uz ovacije publike i izvodi svoj najlepši ples. Zbog svoje vere i istrajnosti, ona postaje poznata klizačica. Na korak do najvećeg uspeha u karijeri, Nadja doživljava ozbiljnu povredu i završava u invalidskim kolicima. Vrativši se u rodni grad Irkutsk, ona ponovo pronalazi svoje snove – zahvaljujući snazi Sibira u njenoj krvi, ali i neočekivanoj ljubavi prema hokejašu Saši.
 

Uloge tumače: Aglaja Tarasova, Miloš Biković, Aleksander Petrov, Marija Aronova, Ksenija Rapoport... 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Članovi GКUD „Sombor“ su gostovali u Mađarskoj u gradu Baji, na poziv prijateljskog Plesnog društva „Šugovica“ (Sugovica Tánckör). Plesno...

U subotu, 15. decembra, sa početkom od 19 sati, u Velikoj sali Opštinskog kulturnog centra u Apatinu, biće...

Pored sopstvenog i prepoznatljivog istraživačkog stila koje su obeležile ideje izražene u brojnim radovima originalnih rešenja u različitim...

U nedelju, 16. decembra, u Domu kulture u Prigrevici, sa početkom u 18 sati, održaće se Godišnji koncert...

U galeriji Meander u Apatinu u petak, 14. decembra, sa početkom u 19 sati, biće otvorena izložba vitraža,...

U petak, 14. decembra  u Кuli biće održana promocija knjige „Dulsinejina pesma“, autorke Valentine Vulić, nastavnice srpskog jezika...