U Domu kulture odigrana predstava „Boje šteka“
U prepunoj sali Doma kulture u Apatinu odigrana je pozorišta predstava „Boje šteka“. Priču o trojici autsajdera neprilagođenih u vremenu tranzicije, liberalnog kapitalizma i sistema koji ne funkcioniše napisao je Miroljub Nedović Riki, dok je za režuje predstave zadužen Slavenko Saletović.
 
U ovoj hit komediji autentičnih likova, komičnih situacija i duhovitog dijaloga uloge tumače: Petar Strugar, Uroš Jovčić i Đorđe Stojković. Nakon uspešno odigrane predstave svoje utiske pred kamerom 025info televizije izneo je mladi glumac Uroš Jovčić.
 
- Mi smo do sada imali desetak igranja predstave, a apatinska publika je možda jedna od najboljih. Nama je prvenstveno bilo veliko zadovoljstvo igrati pred punom salom, drugo što vam je pozorište jako lepo, kad smo došli pet minuta smo se divili prostorijama. Publika je bila divna, jako mi je drago što su super prihvatili predstavu i što su nas nagrađivali smehom i aplauzima.
 

 
Budući da je predstava odigrana u Apatinu, zanimalo nas je da li im je ispunjen uslov, koji su na šaljiv način, postavili pri najavi gostovanja u Apatinu - Da im se obezbedi pivo u njihovim težima. Odgovor na to pitanje nam je dao glumac Đorđe Stojković.  
 
- Što se tiče tog uslova, mi smo se to malo šalili, ali budući da smo u Apatinu, stvarno bi valjalo popiti apatinsko pivo. Naši uslovi su ispunjeni onog trenutka kada je publika odlučila da dođe na izvođenje predstave i podrže naš rad. 
 

 
Petar Strugar je za kratko vreme dva puta bio gost u našem gradu. Prvi put na Okuminoj školici ribolova, dok je sada igrao na daskama koje život znače. Pitali smo ga ko bi po njegovom mišljenju trebao da pogleda predstavu. 

- Svi, jer je ovo komedija koja pokriva što bi se reklo od 7 do 77. Jako je dinamična, životna, sa svakodnevnim situacijama koje se dešavaju oko nas. U predstavi se može svako pronaći, ali pre svega može se uživati u jednoj dobroj komediji. 
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar