U Apatinu sutra počinje Nedelja filma

Opštinski kulturni centar iz Apatina za početak novembra je pripremio Nedelju filma, a koja  počinje u četvrtak, 1. novembra. Ovim povodom, održana je i konferencija za novinare, na kojoj je predstavljen program Nedelje filma, kao i horor film ,,Krv'' koji je snimljen u Apatinu, a čija je premijera zakazana za 1. novembar, sa početkom u 20 sati, i za čiju je projekciju ulaznica besplatna.

 
U petak, 2. novembra, na repertoaru će biti tri dečija filma sa festivala “Kids fest”. “Misija Katmandu-avantura Neli i Sajmona” biće prikazana od 15 sati. Nakon ove projekcije od 17 sati biće emitovan dokumetarni film, edukativne prirode “Fantastičan dan na planeti Zemlji” u kojem podjednako mogu da uživaju i deca i roditelji, a za 19 sati je zakazan “Aladin 2”, igrani film za nešto stariju decu.
 
Trećeg dana nedelje filma (subota, 3. novembar) biće održana premijera domaćeg filma “Južni vetar” u Apatinu, a projekcije su zakazane za 16, 18 i 30 i 21 sat. Isti film u istim termnima biće emitovan i u nedelju 4. novembra.
 
Poslednjeg dana, odnosno u ponedeljak 5. novembra od 16 sati biće prikazan animirani film “Kondorito-avantura u svemiru”, a nakon njega od 18 sati i od 20 sati i 30 minuta biće prikazan film “Južni vetar”.
 
Cena ulaznice za film ,,Krv'' je besplatna, za dečije filmove ulaznica se plaća 200 dinara, dok je cena karte za filmove Kondorito i Južni vetar 250 dinara.
 
U saradnji sa Kulturnim centrom, poklanjamo dva puta po dve ulaznice za projekciju filma ,,Južni vetar''. Dovoljno je da u komentaru na 025info fb stranici ostavite svoje ime i prezime, pa ćemo sutra izvući srećne dobitnike. Svoja imena možete ostavljati do 1. novembra u 10 sati, nakon čega ćemo vas obavestiti ko je osvojio ulaznice.
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar