U Apatinu otvorena izložba korisnika Dnevnog boravka
Pred velikim brojem posetilaca, u galeriji "Meander" otvorena je izložba korisnika Dnevnog boravka za osobe sa fizičkim invaliditetom i intelektualnim teškoćama.
 
Na izložbi se mogu videti crteži, stripovi, radovi od papira kao i nakit od raznih prirodnih i veštačkih materijala. 
 
Jovana Momčilović, diplomirani vajar, na samom otvaranju izložbe čestitala je korisnicima Dnevnog boravka na izuzetnoj postavci.
 
- Povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, a koji se obeležava 3. decembra, Kulturni centar u saradnji sa Centrom sa socijalni rad organizuje izložbu radova Dnevnog boravaka koji su oni radili u sklopu likovnog i kreativnog programa. Želela bih da iskoristim ovu priliku kako korisnicima tako i osoblju koji sa njima radi čestitam na ovoj izložbi, da im poželim sreću u daljem radu i nadam se da ćemo i dalje imati ovako lepo saradnju.


 
Ispred Centra za socijalni rad, prisutnima se obratio Ljubomir Sučević.

-  Dnevni boravak za osobe sa fizičkim invaliditetom i intelektualnim poteškoćama već je u desetoj godini svog rada i samim tim meni je zadovoljstvo da je Umetnički savet  prepoznao značaj naše izložbe te je uvrstio u godišnji program galerije. Tako da će u okviru obeležavanja Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom svake godine Dnevni boravak imati izložbu u galeriji "Meander". Sve ovo što viditi ovde je plod onoga što smo uradili proteklih godinu dana, naravno što se tiče umetničke strane.  

Izložba korisnika Dnevnog boravka za osobe sa fizičkim invaliditetom i intelektualnim teškoćama u galeriji ,,Meander'' će biti postavljena do 15. decembra.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar