Sutra u Maloj sali KC Laza Kostić otvaranje izložbe fotografija

Otvaranje IV samostalne izložbe fotografija Petra Zambo, pod nazivom "2018 ta  U FOKUSU", zakazana je za 23. novembar u Maloj sali kulturnog centra Laza Kostić, sa početkom u 19 sati.

Petar Zambo je rodjen u Somboru 1967. godine. Umetničkom fotografijom bavi se tek nekoliko godina, a član je F.K.V.K. "Rada Krstić" iz  Sombora  od 2016. godine. Ovo mu je četvrta samostalna izložba, učestvovao je  na mnogo domaćih i medjunarodnih  konkursa gde je osvojio i više nagrada a ove godine: FSS zlatnu i srebrnu medalju, FIAP blue ribon i više pohvala za fotografije. Drži kurseve fotografije u Somboru i Bačkom Monoštoru.
 
 
Izložene fotografije su nastale ove godine i predstavljaju retrospektivu umetnikovog  stvaralaštva, a izbor je sačinjen od nagradjivanih, fotografija sa proputovanja i onih koje su privukle najviše pažnje na društvenim  medijima.
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar