lokacija: Apatin
objavljeno: 16.11.2017.
Autor: Jelena

Sutra u Domu kulture promocija knjige Dušana Gladića

Kultura

U petak, 17. novembra, sa početkom od 18 sati, u velikoj sali Opštinskog kulturnog centra, biće održana promocija knjige Dušana Gladića ” Dok krišom mirišem tvoje rame“. U pitanju je ljubavna poema, a u okviru književne večeri biće i veliki broj zanimljivih gostiju.


- Koristim priliku da pozovem sve ljubitelje književnosti da dođu na promociju moje najnovije knjige. Promocija je koncipirana malo drugačije od klasičnih književnih večeri, te se nadam da će i publika, kao i mi učesnici, uživati u njoj. Pored kratkog filmskog priloga o mom umetničkom stvaralaštvu, gledaoci će imati priliku čuti i recezenta knjige, prof. Snežanu Milosavljević, kao i Nikolu Drobnjakovića i Boška Milosavljevića, ispred Izdavačke kuće ,,Berrnar''. Takođe, učešće na promociji će uzeti i Bogomir Đorđević, glumac NP Sombor i Sara i Ivana, mlade apatinske glumice. U muzičkom delu programa nastupiće Jelena Bogović, klavir i Milorad Basta, harmonika, dok će nekoliko numera odsvirati i tamburaški orkestar ,,Dunavski biseri'', rekao je za 025info Dušan Gladić.


Podsećanja radi, Dušan Gladić je imao izuzetno uspešnu promociju knjige ,,Dok krišom mirišem tvoje rame'' na 62. Međunarodnom sajmu u Beogradu, a ulaz na predstavljanje ove ljubavne poeme u Apatinu je besplatan.
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Kulturno umetničko društvo "Sarvaš" i Hrvatsko kulturno prosvetno društvo "Silvije Stahimir Kranjčević" iz Bačkog Brega vratili su se...

Galerija "Meander" raspisuje konkurs za održavanje samostalnih i grupnih izložbi u oblasti vizuelnih umetnosti u 2018. godini.

Izložba slika i crteža Miladina Šljukića otvorena je sinoć u Likovnoj galeriji Kulturnog centra Kula i trajaće do...

U Domu kulture Prigrevica održan je godišnji koncert Kulturno umetničkog društva "Prigrevica". Publika je puna dva sata mogla...

Pred velikim brojem posetilaca, u galeriji "Meander" otvorena je izložba korisnika Dnevnog boravka za osobe sa fizičkim invaliditetom...

U subotu, 02. decembra, sa početkom u 18 sati u Domu kulture Prigrevica biće održan godišnji koncert Kulturno...