Susret pesnika, slikara i ljubitelja umetnosti u Sivcu

Fondacija Vetrenjača iz Sivca, 29. septembra, organizuje 9. kulturnu manifestaciju na kojoj će se okupiti pesnici, slikari i vajari.

Program počinje u 12 časova u Domu kulture u Sivcu. Pored kuma manifestacije Matije Bećkovića, na skupu će nastupiti pesnici Ranko Radović, Đoko Stojičić i Slavica Šetina. Pored pesnika, učešće su najavili vajari i slikari Dragan Radenović, Svetislav Šljukić, Milenko Buiša, Zoran Tairović, Kristina Golubović, Tanja Medić, Nataša Đuričković, Dario Kunštrek, Rajko Čabarkapa, Dragan Cmiljanić i Zorica Medić. Na otvaranju manifestacije obratiće se magistar Miloš Mandić, a potom će nastupiti pevačka grupa Bosiljak iz Sivca i sivački kantautor Maksim Mudrinić.

U sklopu manifestacije u 14 časova u biblioteci će biti otvorena izložba slika akademskih slikara Svetislava Šljukića i Milenka Buiše
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar