Somborski edukativni centar organizuje prolećnu obuku i prijem volontera/ki

Somborski edukativni centar organizuje prolećnu obuku i prijem volontera/ki za pomoć deci u učenju u okviru programa „Škola dobre volje – volonter/ka deci na usluzi“.

Učesnici će, kroz metodologiju neformalnog obrazovanja imati priliku da steknu znanja i veštine iz oblasti asertivne komunikacije, zaštite i sigurnosti dece, volonterizma i omladinskog aktivizma, metodike nastavnog časa, inkluzije, dečijih prava, interkulturalnosti i sl.

Aktivnosti u sklopu obuke će voditi treneri sa višegodišnjim iskustvom u navedenim temama, a obezbeđeni su i materijal za rad, obroci, osveženje, majice, sertifikati, volonterske knjižice u koje se upisuju sati volontiranja i buduće obuke neformalno obrazovnog karaktera i brojna druga iznenađenja.

Somborski edukativni centar, kao i program “Škola dobre volje”, ove godine proslavljaju 10 godina uspešnog funkcionisanja.

Trodnevna obuka, biće održana u periodu od  5. do 7. aprila 2019. godine u motelu Beli Dvor u Somboru. 

Ukoliko imate između 18 i 30 godina i želite da deo svog slobodnog vremena posvetite radu sa decom, popunite prijavni onlajn formular koji se nalazi na dnu stranice, najkasnije do 2. aprila do 21h.

Sve dodatne informacije zainteresovani građani mogu pogledati na zvaničnoj internet stranici Somborskog edukativnog centra.

Izvor i foto: Somborski edukativni centar

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar