Sombor: Predstavljanje knjige Rezervat biosfere Bačko Podunavlje

Predstavljanje knjige Rezervat biosfere ,,Bačko podunavlje'' priroda sa ljudima zakazano je za sredu, 13. mart, sa početkom u 12 sati, u Svečanoj sali grada Sombora (Trg Cara Uroša 1).

U programu će učestvovati Marina Tomić, vd direktora Pokrajinskog zavoda za zaštitu prirode, Ratko Bajčetić, pomoćnik pokrajinskog sekretara za urbanizam i zaštitu životne sredine, Jelena Dučić, ispred Ministarstva zaštite životne sredine, Antonio Ratković, zamenik gradonačelnice grada Sombora, i Duška Dimović, Svetski fond za prirodu. 
Knjigu će predstaviti Boris Erg, direktor Regionalne kancelarije Međunarodne unijeza zaštitu prirode za istočnu Evropu i centralnu Aziju, i Milan Stepanović, somborski publicista.
 
Po završetku promocije knjige, biće upriličena izložba slika nastalih na likovnim kolonijama ,,Dondo'' kod Bačkog Monoštora i koktel.
 
Pozivaju se svi zainteresovani da prisustvuju ovom lepom događaju.
 
Foto:  Jaroslav Pap
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar