Slike Like u galeriji Meander u Apatinu

ZUL ,,Nikola Tesla'', kao uvod u 9. Ličku olimpijadu, organizovao je izložbu ,,Slike Like'', umetnika Zorana Medića,  a koja je u galeriji ,,Meander'' svečano otvorena večeras, 29. juna. 

U prepunoj apatinskoj galeriji, Medić se predstavio sa 19 slika sa temom Like i ličkih običaja.
Izložbu je otvorio Milan Škrbić, predsednik opštine Apatin, kao i predsednik Organizacionog odbora 9. Ličke olimpijade, koja će podsećamo biti održana sutra na terenima Banje Junaković, sapočetkom u 10 sati.
 
Pored autora izložbe, predstavnika lokalne samouprave i velikog broja naših sugrađana, na izložbi je bila prisutna i Ženska pevačka grupa GKUD-a ,,Dunav'', a koja je upotpunila svečano otvaranje izvođenjem ličkih pesama. 
 
Zoran Medić je rođen u Kolutu, mladost je provodio u Lici, a sada živi i stvara u Apatinu. Slikarstvom se bavi 9 godina unazad i do sad je izlagao 11 puta samostalno, više puta kolektivno, a bio je i učesnik brojnih kolonija i humanitarnih akcija.
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar